Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام بابا نیا با اشاره به این که اگر می خواهید نمازتان مورد قبول باشد باید حضور قلب داشته باشید، گفت: نماز بازدارنده از فحشا و منکر، نقشه راه بندگی و عبودیت انسان و جامع ترین عبادت در شریعت اسلام است.

خبرگزاری شبستان – مشهد - زهرا یونسی؛ نماز یک واجب الهی است که خداوند در پنج وعده روزانه برای هر انسان مقرر فرموده است، این فریضه واجب که از سوی خداوند بر انسان واجب شده است تاثیر بسیار زیادی بر تکامل فردی، اجتماعی و رشد او دارد؛ نماز در بین عبادات از امتیاز خاصّی برخوردار است، خدای سبحان در آغاز دریافت وحی حضرت موسی (ع) ضمن اشاره به معارف کلی دین، نماز را انتخاب کرده است و می‌فرماید نماز را برای یاد من برپا دار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماز یکی از بزرگترین عبادتی است که قرآن کریم به آن دعوت می‌کند؛ هنگامی که حضرت علی (ع) با مشکلی برخورد می‌کردند نماز می خواندند؛ تکیه گاه درونی انسان صبر و تکیه گاه بیرونی نماز است؛ خداوند در قرآن کریم می فرماید: «یا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين»؛ در این آیه به 2 اصل توصیه شده است، نخست مسئله‌ خود یاری و اتکا به نفس که به عنوان صبر از آن یاد گردیده و دیگر اتکا به خداوند که با نماز به آن اشاره شده است.

 

نماز آثار و برکات زیادی دارد؛ امروز در ارتباط با آثار و برکات این فریضه الهی با «حجت الاسلام قاسم بابا نیا» یکی از استادان حوزه علمیه خراسان گفت و گویی انجام دادیم که از شما دعوت می کنیم تا پایان آن همراه ما باشید.

 

 نماز چگونه می تواند نقشه راه بندگی و عبودیت انسان ها باشد؟

 

نماز نقشه راه بندگی و عبودیت انسان است؛ نماز جامع ترین عبادت در شریعت اسلام است؛ اولین چیزی که در قیامت از انسان سوال می شود نیز نماز است؛ نماز از اندیشه و منویات درونی، اعمال بیرونی و کردار عملی تشکیل می شود؛ اندیشه و منویات درونی یعنی درون انسان در لحظه نیت کردن برای خواندن نماز، چه می گذرد؛ اگر انسان با نیت پاک و با اخلاص نماز بخواند حقایق را کشف می کند و از خواب غفلت هم بیدار می شود.

 

دومین مورد اعمال بیرونی است؛ انسان وقتی می گوید الله اکبر، یعنی او همه را جز خدا کنار می گذارد؛ سومین موردی که عرض کردم رفتار و کردار عملی بود و این به آن معنا است که وقتی انسان سر به سجده می گذارد به صورت عملی بندگی خدا را پذیرفته است؛ بنابراین اگر انسان می خواهد معراج داشته باشد و به کشفیات درونی نماز برسد باید خانه دل را پاک کند؛ به یاد داشته باشید که کینه، حسادت، کبر، خشم، غضب و خلق بد انسان را از خدا دور می کند.

 

برای ما بفرمایید که نماز چگونه سبب آرامش انسان می شود؟

 

اولیای خدا نماز را سفارش کرده اند؛ در قرآن کریم آمده است که وقتی انسان به طرف نماز می رود خود را از گناه خارج می کند بنابراین وقتی از گناه خارج می شود تسکین قلب پیدا می کند؛ بگذارید برایتان واضح تر بگویم، همیشه بعد از حوادث طبیعی به ما می گویند نماز آیات بخوانید؛ خب بنظر شما این نماز برای چیست؟ اول برای تشکر از آیات الهی و نعمت های خداوند است اما دوم برای آن است که اضطراب به وجود آمده در وجود انسان برطرف شود.

 

سفارش شده است که انسان برای رسیدن به آرامش دعا، نماز و قرآن بخواند؛ قرآن امید دهنده است و دعا انسان را به خدا نزدیک می کند؛ اما در صدر همه این ها نماز است؛ این نماز است که انسان را آرامش می بخشد؛ پیامبر اسلام(ص) فرمودند نماز معراج مومن است و سبب صعود انسان به سوی خدا می شود؛ هیچ بنده ای نیست که به خواندن نماز اهتمام ورزد مگر این که در هنگام مرگ آسوده باشد و غم و اندوه او از بین برود.

 

طبق تحقیقات به عمل آمده در جهان، میلیون ها نفر اضطراب و استرس دارند؛ همان طور که همه می دانیم از اضطراب کار مهیا نمی شود؛ در وجود انسان اضطراب هست اما اگر می خواهد آرامش داشته باشد باید آن چه را که خدای متعال و انبیا(ع) و ائمه اطهار(ع) بیان کرده اند انجام دهد؛ حتی اگر دقت کنید می بینید که مقدمه نماز، اذان و اقامه است و این مقدمه برای رسیدن به آرامش می باشد.

 

چطور نماز بخوانیم تا سبب رشد ما بشود؟

 

همان طور که می دانید نماز مسیر پیشرفت و کمال انسان است؛ ببینید به طور کلی روانشناسان بر این باورند که 5 چیز جلوی رشد انسان را می گیرند و آن 5 چیز غرور، خود بینی، خودشیفتگی، کم رویی و عادت ها هستند؛ برای ما مورد پنجم اهمیت دارد؛ بعضی از مردم نماز می خوانند ولی نماز برای آن ها یک عادت است؛ اما هدف ما این است که آثار و برکات نماز را ببینیم تا به مقام والا برسیم.

 

انسان اگر می خواهد به خدا برسد و به او وصل شود باید اهل طاعت و عبادت باشد؛ اگر دقت کنید می بینید که وقتی حضرت علی(ع) ضربت خوردند فرمودند به خدای کعبه من رستگار شدم؛ بنظر شما چرا این حرف را زدند و رستگاری خود را در چه چیز دیدند؟ بله رستگاری ایشان به سبب نماز بود؛ چه خوب است که اگر می خواهیم به رستگاری برسیم نماز را با اخلاص بخوانیم.

 

موانع قبولی نماز چه چیزهایی هستند؟ از کجا بدانیم نماز ما قبول شده است؟

 

در قرآن کریم 2 عمل وجود دارد، یکی عمل حسن و دیگری عمل صالح است؛ بگذارید با مثال برای شما توضیح دهم، فرض کنید انسان در حرم است و مشغول خواندن زیارت نامه می باشد و در همین حین صدای اذان را هم میشنود اما باخود می گوید بگذار زیارت نامه را تمام کنم و بعدا نماز بخوانم؛ در این جا یک عمل حسن اتفاق افتاده است و گناهی هم اتفاق نیفتاده است؛ اما عمل صالح آن بود که با شنیدن صدای اذان به نماز برود زیرا نماز یک واجب الهی است.

 

گاهی هم انسان نماز می خواند اما مورد قبول نیست؛ اگر می خواهید نمازتان قبول باشد باید حضور قلب داشته باشید؛ در نماز سه شاخصه وجود دارد؛ شاخصه اول آن است که نماز اول وقت خوانده شود؛ در روایت ها داریم که نماز اول وقت نشانه واقعی یک انسان شیعه است، زیرا نماز اول وقت نشان می دهد انسان اراده و عظمی قوی دارد که همه کارها را کنار می گذارد و به ملاقات خدا می رود.

 

شاخصه دوم حضور قلب است؛ اگر حضور قلب نباشد سبب معراج انسان نمی شود؛ شاخصه سوم نماز جماعت است؛ خیلی بهتر است که نماز به صورت جماعت برپا شود؛ توجه داشته باشید که قبول شدن نماز ما رابطه ای دقیق با نیت ما دارد؛ تمام اعمال ما بستگی به نیت و انگیزه و هدف ما دارد؛ انسان اگر می خواهد بفهمد نمازش قبول شده است یا نه باید بداند آیا این نماز او را از بدی ها باز داشته است یا نه ؟ اگر او را از فحشا و منکر بازداشته است نماز او قبول است.

 

حضور قلب در نماز به چه معنا است؟ چطور حواس پرتی های خود وسط نماز را از بین ببریم؟

 

در روایات آمده است که خدا برای انسان یک قلب قرار داده است؛ منظور از قلب، قلب جسمی ما نیست که خون را پمپاژ می کند؛ مراد قلبی است که توجه به خدا دارد؛ در واقع این قلب همان روح انسان است؛ بنابراین در هنگام نماز باید قلب (روح) ما مانند چراغی روشن باشد؛ انسان وقتی نماز می خواند باید حضور قلب داشته باشد .

 

در روایت آمده که ابوهمزه ثمالی به محضر امام صادق (ع) می رود؛ ابای حضرت در هنگام نماز از دوششان می افتد و بعد از اتمام نماز ابوهمزه ثمالی ابای حضرت را به ایشان می دهد و می پرسد مگر متوجه افتادن ابا نشدید؟ امام صادق (ع) فرمودند نه متوجه نشدم، آن نمازی که من حین آن متوجه افتادن ابا شوم که نماز نیست؛ ابو همزه گفت پس ما که نمازمان این گونه نیست و حواس پرتی داریم باید چه کنیم؟ حضرت صادق (ع) گفتند که سعی کنید نماز را با نافله ها تمام کنید.

 

عدم خشوع نیز باعث برهم زدن حضور قلب می شود؛ انسان باید بداند غنی مطلق خداوند است؛ همان طور که گفتیم نماز بازدارنده از فحشا و منکر است؛ پس اگر می خواهیم از نماز نتیجه بگیریم باید خشوع داشته باشیم؛ هم چنین اگر خیلی از عزیزان در نماز حواس پرتی دارند می توانند با جماعت نماز بخوانند؛ یکی دیگر از راه های افزایش حضور قلب امیدوار بودن به رحمت الهی است؛ ابلیس کسی را از راه خدا منحرف می کند که ناامید است؛ امیدواریم خدا به ما توفیق دهد که بتوانیم نمازی بخوانیم که مورد قبول حق تعالی است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/540

منبع: شبستان

کلیدواژه: حضور قلب در نماز آثار و برکات نماز نماز جماعت نماز داشته باشید قرآن کریم حضور قلب نماز او

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای امروز شنبه (۸ اردیبهشت) طی سخنانی در در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت علامه شهید مطهری و همچنین روز معلم اظهار کرد: شهید مطهری شخصیتی دارای ایده‌های نو و مکتب فکری بود و افکارش جهان‌شمول و مختص و قابلِ استفاده برای همه طبقات و اقشار بود. پدر من نیز که یک کشاورز روستایی بود در محیط زندگی خود با وجود فقدان وسایل ارتباط جمعی، آثار شهید مطهری را تهیه و مطالعه کرده بود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و علمی شهید مطهری، گفت: شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود و در برابر مخالفین و کسانی که دارای نقطه‌نظرات متفاوت بودند با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد و سعی داشت همه اَقوال را استماع کند، اما در میدان مباحثه، جدی و قوی و زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: شهید مطهری دردِ دین و مردم را داشت و این امر از ناحیه او منحصر به جغرافیای ایران نبود؛ شهید مطهری در مقطعی موضوعِ حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی را مطرح کرد که شاید هنوز چنین تفکری در جهان اسلام و در میان آزادی‌خواهان دنیا نُضج و استحکام نیافته بود. 

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: شهید مطهری با تحجر و خرافات و التقاط و انحراف، ستیز داشت و پهلوان میدان مبارزه با متحجرین، التقاطی‌ها و معاندین و مارکسیست‌ها بود و زمانی که دشمنان پی بردند توانایی رویارویی فکری و کلامی با شهید مطهری را ندارند، دست به ترور او زدند. در واقع دشمنان فهمیدند که مطهری علیه مطامع دنیوی آنهاست و خریدنی و قابل نفوذ نیست، لذا تنها راه را در ترور این شخصیت والامقام دیدند.

محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز باید پاسدار ارزش‌هایی باشیم که شهید مطهری جان خود را در راه آن‌ها فدا کرد؛ ایشان در برابر انحراف و التقاط و تحجر و خرافات و ترویج ضدارزش‌ها، سینه سپر کرد و مجاهدانه به تبیین‌گری علیه این مقولات پرداخت؛ ما نیز امروز باید همین مسیر مستقیم را ادامه دهیم و اجازه ندهیم این امور مذموم در جامعه رواج یابند. بیش و پیش از همه، ما کارگزاران نظام در این راستا مسئولیت و وظیفه داریم و باید تدابیری اتخاذ شود که اندیشه‌های شهید مطهری در کلیه دستگاه‌های حکومتی، ساری و جاری شود.

رئیس قوه قضاییه افزود: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است؛ شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشا است؛ لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

محسنی اژه‌ ای در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: باید توجه داشت که برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی و تبیینی است و صرفاً نمی‌توان با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد؛ در عین حال باید توجه داشت که رویکرد سلبی هم در محل خودش باید به کار گرفته شود و در مواردی اتخاذ چنین رویکردی نیز لازم است، اما چنانچه از مقولات فرهنگی و تبیینی در قبال برخی مسائل غفلت شود، کار ناقص می‌ماند و این نکته‌ای است که ما کارگزاران نظام همواره باید مدنظر قرار دهیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقطه‌نظرات فقهی و حقوقی و قضایی شهید مطهری گفت: شهید مطهری در حوزه مقولات فقهی و حقوقی و قضایی نیز دارای تأملات و نقطه‌نظراتی بودند که متأسفانه کمتر به این مقوله پرداخته شده است و شاید در این زمینه کوتاهی و غفلت از ما و شما اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری بوده است؛ علی‌ایحال ما آمادگی داریم که نماینده‌ای را برای عضویت در این ستاد معرفی کنیم و هر چه بیشتر از آراء و اندیشه‌های شهید مطهری برای پیشبرد امور خود وام بگیریم.

محسنی اژه‌ای در ادامه این نشست با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از جانب «علی مطهری» مبنی بر به کارگیری مجازات «تشهیر» در قبال مرتکبان جرائم خشن، گفت: در ابتدا باید تاکید کنم که قوه قضاییه و شخصِ من با شفافیت و برگزاری دادگاه‌های علنی (به استثنای مواردی که قانون اساسی منع کرده است) کاملاً موافق هستیم. مجدانه معتقدیم که باید برخورد بازدارنده‌ای را در قبال متعرضین به جان و مال و عِرض مردم و بیت‌المال صورت داد؛ اگر چه بر انجام اقدامات و برنامه‌های آموزشی و بازاجتماعی کردن مجرمین و محکومین تاکید داریم، اما بر این مقوله نیز اصرار داریم که نمی‌توان امنیت و آرامش مردم را رها کرد و اجازه داد هر کس دست به هر کاری بزند. 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است؛ در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضاییه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است. البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم، این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم؛ ما در قوه قضاییه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. علی‌ایحال تاکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضاییه ملتزم به انجام آن است.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

محسنی اژه‌ای افزود: نمی‌خواهم بگویم همه موارد، اما برخی موارد که برای جامعه مضر هستند را تاکید داریم که مرتکبین آن‌ها در زندان بمانند و به تناسب جرم‌شان و وفق قانون، مجازات سنگین‌تر شوند. البته افرادی نیز ممکن است فریب خورده باشند و اظهار ندامت کنند و حتی اگر به زندان بروند و یا در زندان بمانند نیز تبعات بدتری متوجه آن‌ها باشد، تاکید ما در اینگونه موارد اِعمال ارفاقات قانونی است؛ اما تاکید مؤکد داریم عناصر اصلی که برای جامعه مضر هستند نباید مشمول ارفاق شوند. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مقوله سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن نیز گفت: ما صددرصد معتقد به لحاظ سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن هستیم؛ البته در مواردی برای اجرای این مهم، با محدودیت‌هایی به جهت نیرو و حتی زمانبندی‌های قانونی مواجه‌ایم. باید تاکید کنم که در سندِ روزآمدشده‌ی تحول قضایی نیز برای برخی از این امور پیش‌بینی‌هایی شده است و سندِ مزبور این انعطاف و قابلیّت را برای اصلاح و تکمیل شدن نیز دارد، لذا بار دیگر از همه نقادان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که با مطالعه این سند، نقطه‌نظرات خود را در قبال آن ارائه کنند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا ۱۲ نفر از مسئولان و دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید مطهری، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

«علی مطهری» مسئول ستاد بزرگداشت شهید مطهری، ضمن ارائه گزارشی از سابقه فعالیت این ستاد طی دهه‌های گذشته، برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سالروز شهادت شهید مطهری در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.

وی با اشاره به تعبیرات به کار رفته از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، اظهار کرد: استفاده از توصیفات و تعبیرات عمیق و شیوا توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری، صرفاً ناشی از علایق قلبی این دو شخصیت بزرگوار نسبت به شهید مطهری نیست بلکه مقصود اصلی از به کارگیری این عبارات و تاکید بر آنها، این است که مبادا افکار و اندیشه‌های این شهید والامقام به ورطه فراموشی سپرده شود.

مطهری همچنین بر ضرورت اهتمام ویژه رسانه‌ها در امر تبلیغ و ترویج نظرات و اندیشه‌های شهید مطهری به‌ویژه در موضوعاتی نظیر «نظام خانواده و نقش زن در اسلام» تاکید کرد.

وی در ادامه بیان کرد: ستاد بزرگداشت شهید مطهری شامل ۲۵ سازمان و نهاد است و پیشنهاد ما این است که قوه قضاییه نیز در این ستاد، دارای نماینده باشد.

مطهری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به بیان نکاتی در رابطه با اصل بکارگیری مجازات تشهیر در قبال مرتکبین جرایم خشن و همچنین تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت پرداخت.

«جعفرپور» دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه به ذکر برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری پرداخت و گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با حضور دانشجویان و اساتید، برپایی مسابقات کتابخوانی از آثار شهید مطهری به صورت مجازی و حضوری و همچنین دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانشگاهی، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری است.

«اشرف» نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز، ضمن بیان برنامه‌های مختلف این دانشگاه در سراسر کشور به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از تجلیل از مقام شامخ اساتید در بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی به مناسبت روز معلم خبر داد.

«زینالی» نماینده جهاد دانشگاهی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده از سوی جهاد دانشگاهی به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از برگزاری همایشی با حضور چهره‌های بین‌المللی پیرامون اندیشه‌های شهید مطهری درخصوص فلسطین خبر داد و گفت: این همایش قرار است طی روزهای آتی به صورت وبیناری و به میزبانی خبرگزاری ایکنا برگزار شود.

«شایانفر» معاون عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین نیز با بیان اینکه برنامه‌های سازمان بسیج مستضعفین در هفته عقیدتی سیاسی و مقام معلم سال جاری، از روز شنبه ۸ اردیبهشت تا روز جمعه ۱۴ اردیبهشت در سه سطح اجرایی، عملیاتی و راهبردی پیش‌بینی شده است، گفت: رویکرد بسیج در پیاده‌سازی برنامه‌های گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی، «جهاد تبیین»، «جهاد خدمت» و «جهاد امیدآفرینی و نشاط در جامعه» است؛ همچنین با عنایت به شخصیت جامع الاطراف شهید مطهری، شعار «بسیج، تعالی معرفتی، نشاط معنوی» را برای هفته عقیدتی سیاسی در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه قریب به ۴۰ هزار پایگاه مقاومت، ۶ هزار حوزه مقاومت، ۶۰۰ ناحیه و سپاه‌های شهرستانی و همچنین کلیه سپاه‌های استانی، برنامه‌های گسترده‌ای را به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری پیشبینی کرده‌اند که این برنامه‌ها از امروز در سراسر کشور آغاز خواهند شد، گفت: حضور مردمی و اجرای چندین ویژه برنامه در محل زادگاه، محل شهادت و جوار مزار شهید مطهری، از جمله رویدادهایی است که طی هفته جاری شاهد آن‌ها خواهیم بود.

«صادقی» نماینده وزارت کشور در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه با اشاره به نظرات و دیدگاه‌های شهید مطهری در باب آسیب‌های اجتماعی، به ذکر برخی نکات در رابطه با تعامل وزارت کشور و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

«شبرنگ» نماینده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز از فعالیت‌های صورت گرفته در خانه موزه شهید مطهری گزارشی را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام «رنجبر شیرازی» نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، ضمن بیان خاطراتی از جلسات سخنرانی شهید مطهری در حسینیه ارشاد، گفت: نمایندگی‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ۶۰ کشور جهان، برنامه‌های ویژه‌ای را به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری پیشبینی کرده‌اند؛ همچنین ما در انتشارات بین‌المللی الهدی، چندین کتاب شهید مطهری را به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه و به کشورهای مختلف عرضه کرده‌ایم.

«متین‌پور» نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز بیان داشت: امروز در بنیاد شهید نگاه ما این است که مراسم گرامیداشت شهید مطهری به یک آیین ثابت اندیشه‌ورزی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام «احدی» نماینده وزارت ورزش و جوانان در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برخی برنامه‌های پیشبینی شده از سوی این وزارتخانه به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری، از آغاز دوره «تربیت مربی فرهنگی» طی هفته جاری و همچنین دوره «اخلاق حرفه‌ای» ویژه ملی‌پوشان رشته‌های مختلف ورزشی خبر داد و گفت: بخشی از مطالبی که قرار است در این دوره‌ها به حاضرین ارائه شود، برگرفته از اندیشه‌های استاد مطهری خواهد بود.

«کاظمی» نماینده سازمان صداوسیما در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، از راه‌اندازی پویش «معلم خوب» در رسانه ملی و پخش دو مستند با موضوع شهید مطهری از شبکه‌های مختلف سیما طی روزهای آتی خبر داد.

«مطهر پارسا» نماینده بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری نیز در این جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط این بنیاد در طول سال گذشته پرداخت و گفت: برگزاری جلسات مستمر نقد و نظر پیرامون آثار و اندیشه‌های شهید مطهری، یکی از رویه‌های ثابت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در طول سال است.
وی همچنین خواستار استفاده حداکثری متولیان امر از اندیشه‌های شهید مطهری در باب اقناع افکار عمومی پیرامون مقوله عفاف و حجاب شد.

دیگر خبرها

  • انهدام باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس»
  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس» منهدم شد
  • (عکس) روبوسی کاظم صدیقی و وزیر ارشاد در نماز جمعه
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است