Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان گفت: عدم انس و رابطه نداشتن با قرآن کریم انسان را دچار قساوت قلب می‌‌کند و این موضوع موجب فاسق شدن فرد می‌شود. ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در جلسه تفسیر قرآن روز هشتم ماه مبارک رمضان و تفسیر آیه‌های 15 و 16 سوره حدید قرآن کریم با بیان اینکه آیه‌های مذکور در حقیقت ادامه سخن مؤمنان در روز قیامت به منافقان است اظهار داشت: عدم انس و رابطه نداشتن با قرآن انسان را دچار قساوت قلب می‌‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان گذشت را یکی از اموری که پیامبر(ص) به ما آموخته است خواند و با تأکید بر اینکه قرآن کریم در حقیقت قراردادنامه خداوند متعال با انسان است عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) دستور دادند که گذشت را سرلوحه زندگی خود قرار دهید بنابراین مؤمنان باید این موضوع را با دقت مدنظر داشته باشند.

امام جمعه رشت داشتن قلبی نرم و آرام را از معجزات بزرگ داشتن انس و رابطه نزدیک انسان با قرآن کریم تلقی کرد و ابراز داشت: کسانی که در طول زندگی خود رابطه‌ای با قرآن کریم ندارند به مرور دچار قساوت قلب می‌شوند و از سوی دیگر نداشتن یک رابطه معنوی با کتاب خدا به مرور زمان موجب قساوت قلب انسان می‌شود.

امام جمعه رشت: منافقان با تفرقه‌افکنی و نیرنگ خود را از رحمت پروردگار دور می‌کنندامام جمعه رشت: دادن قرض‌الحسنه به نیازمندان انسان را نزد پروردگار محبوب می‌کندامام جمعه رشت: کشور با اتخاذ رویکرد کارآفرینی در آموزش عالی به‌سمت تولید می‌رود

فلاحتی هر پدیده‌ای که انسان را به یاد خدا می‌اندازد را ذکرالله نامید و با اشاره به اینکه قلب انسان باید در برابر قرآن کریم همواره خاضع باشد تصریح کرد: مؤمنان واقعی زمانی که آیات قرآن کریم برای آن‌ها تلاوت می‌شود قلب‌شان پر از امید و نشاط می‌شود و این نشان‌دهنده انس عمیق انسان با کلام خداوند است.

وی مکان و جایگاه مؤمنان در روز قیامت را به جهت اعمالی که در دنیای مادی انجام داده‌اند شادی‌آفرین ذکر کرد و با بیان اینکه مؤمن در روز قیامت بهشت فوز عظیم را دارد خاطرنشان کرد: انفاق در نزد پروردگار جایگاه بالایی دارد و خداوند متعال انسان‌ها و مؤمنان را علاوه بر ایمان به خود و پیامبر(ص) به انفاق دعوت می‌کند.

فلاحتی به معنی آیه 16 سوره حدید اشاره کرد و گفت: آیا براى کسانى که ایمان آورده‏‌اند، زمان آن نرسیده که دل‏‌هایشان براى یاد خدا و آنچه از حق نازل شده نرم و فروتن شده و مانند کسانى نباشند که پیش از این کتاب آسمانى به آنان داده شد؛ پس زمان طولانى بر آنان گذشت و دل‏‌هایشان سخت و بسیارشان فاسق شدند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تأکید بر اینکه فرد خطاکار در روز قیامت حاضر است تمام آنچه در دنیا داشته را بدهد تا از عذاب نجات پیدا کند اظهار داشت: گناهکار زمانی که عذاب می‌بیند آرزو می‌کند ای کاش می‌توانست به جای عذاب پسران، همسر و تمام خویشان خود را بدهد تا عذاب نشود اما هرگز چنین نخواهد شد.

امام جمعه رشت عاقبت و سرانجام شوم منافقان و کافران در روز قیامت و مأیوس شدن آنان از مؤمنان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: منافقان و کافران در آن روز سعی می‌کنند برای نجات از عذاب الهی از راه دیگری وارد شوند اما خدای متعال در این باره به آن‌ها می‌فرماید که هر هدیه و فدیه‌ای بدهید قابل قبول نیست.

آیت‌الله فلاحتی، کافر را شر خلق الله دانست با اشاره به اینکه بدون شک بدترین جنبندگان نزد خداوند کسانی هستند که به پروردگار متعال و آثار و نشانه‌هایش کافر شدند زیرا خدا را قبول ندارند اظهار داشت: منافقان نیز در کنار کافران قرار دارند زیرا منافقان نیز شر خلق الله محسوب شده و حتی بدتر از کافران هستند.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام جمعه رشت روز قیامت قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی با اشاره به تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی بر این موضوع، گفت: برنامه‌های متنوع قرآنی در مسجد جامع گوهرشاد و ایوان مقصوره از اذان صبح تا اذان مغرب برگزار می‌شود.   محمد مقومی بیان معارف قرآن، ترتیل سوره مبارکه یاسین بعد از نماز صبح و تلاوت اذان گاهی قبل از اوقات شرعی در طول روز و برگزاری محافل و جلسات قرآنی را از جمله این برنامه‌ها برشمرد و افزود: همچنین جلسات سنتی قرآن کریم در یکی از شبستان‌های مسجد گوهرشاد در عصر‌ها در قالب برنامه دارالحفاظ برگزار می‌شود.   وی با اشاره به نیت واقف مبنی بر برگزاری جلسه‌ای صبحگاهی برای قرائت قرآن توسط مردم پس از نماز صبح، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شده است.   سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی یادآور شد: طبق برنامه‌ها، نخستین جلسه صبحگاهی قرائت قرآن ساعت ۴ صبح پنجشنبه در مسجد گوهرشاد برگزار و از استاد سید مرتضی سادات فاطمی، پیشکسوت و صدرالحفاظ آستان قدس رضوی، به عنوان استاد جلسه و پیشکسوت قرآنی در این جلسه دعوت شد.   مقومی همچنین اعلام کرد: از اساتید پیشکسوت دیگر و قاریان بین‌المللی و ممتاز در این جلسات هم استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • «وعده صادق» خروشی در دل مؤمنان دنیا ایجاد کرد
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی